Horoskop for Krebs

21. jun - 21. jul

Månedshoroskop, december 2022

Op til jul er din fokus i høj grad på at udvide din indflydelse på arbejdet, og livet på kontoret bliver ekstremt spændende og begivenhedsrigt. Der er måske stærke romantiske tendenser blandt kolleger, så kontorfester og julafslutninger kan ende med indiskretioner.

December er en af ??de sjældne måneder med en Mars-Sun-opposition, som er både ekstremt dynamisk og ret stressende. Der kan være en hel masse uafsluttede forretninger, som ender på din tallerken, og det kan indebære en masse rejser og kommunikation. Professionelle forbindelser fra fortiden kommer igen i kontakt, og det kan være et godt tidspunkt at knytte stærke økonomiske bånd.

Julen tegner til at blive en dynamisk og begivenhedsrig tid og kan meget vel involvere rejser eller situationer, hvor folk er på gennemrejse fra et sted til et andet. Lige op til jul er der faglige muligheder eller initiativer, som måske blev sat i bero for et par måneder siden, og kan relanceres. Dagene op til nytår er meget familieorienterede, og du motiveres til at være der for andre og tage din del af arbejdsbyrden. Det er også et godt tidspunkt at være sammen med venner, især dem, som du er tiltrukket af, fordi de repræsenterer en alternativ livsstil eller har en alternativ livsstil.

Dagens Horoskop