Horoskop for Løve

22. jul - 22. aug

Månedshoroskop, januar 2021

Januar 2021 varsler en ny epoke i dit liv, hvor dine relationer har første prioritet og du går fra et fokus på hverdagens pres og udvider dine horisonter til at inkludere andre mennesker på en aktiv og udadvendt måde. For Løver der har været single, er dette muligheder for at skabe partnerskab med en med en god karakter, som er i en stærk position for at tilføje indhold og værdi i dit liv.

Hvis du allerede er i et forhold er det den perfekte periode til at engagere dig i nye grupper og organisationer, især hvis de er internationale eller indenrigs forbindelser. De sidste 10 dage af januar markerer denne fantastiske transition, hvor du engagerer dig helhjertet med folk, som har en dagsorden med sociale reformer og forandringer. Du vil opdage at hele året påvirkes af dybe omstruktureringer, som sætter din karriere og professionelt associerede på et helt nyt spor.

I løbet af de første tre uger af januar er det største fokus på, at omorganisere dit arbejdsliv, med særligt fokus omkring den 13., hvor nymånen varsler omvæltninger og forandringer. Det er en tid, hvor kolleger kommer og går og hvor system, som har udlevet deres brugbarhed, lægges i skrotbunken, således at tingene kan få fremgang på et sundere fundament.

Dagens Horoskop