Horoskop for Løve

22. jul - 22. aug

Månedshoroskop, december 2022

I de første tre uger af december er du i topform, og du kan forvente en hektisk periode socialt med masser af fester og underholdning. Faktisk er begyndelsen af ??december en meget romantisk periode, og hvis du er single og på markedet, så vil der være flere muligheder at vælge imellem. Denne periode er meget udadvendt med mange muligheder for at rejse og møde nye mennesker. Og hvis du har børn, tegner det også til at blive en meget spændende periode.

Den 7. december er en speciel dag, fordi Solen på dette tidspunkt er i opposition til Mars, hvilket kun sker en gang hvert halvandet år, og ved denne lejlighed præsenterer den dig for en mangfoldighed af valgmuligheder og møder med flere forskellige mennesker. I midten af ??december bliver tingene meget mere komplicerede, især hvis der er romantik i luften, og du sandsynligvis vil være forvirret over, hvad du skal gøre. Hold dig til mennesker, der er stabile og troværdige.

I dagene op til jul er der nogle vigtige ændringer, og hele perioden op til nytår bliver meget travl for dig. Der vil være mange pligter i denne periode, men du vil være i godt selskab. Der kan også være nogle nye muligheder for at rejse i denne tid, og drømme om udenlandske eventyr vækkes igen.

Dagens Horoskop