Horoskop for Skorpion

23. okt - 20. nov

Månedshoroskop, december 2022

December begynder med væsentlige begivenheder, der påvirker relationer og økonomi. Selvom der kan være stor afstand mellem, hvordan du og en partner tænker om økonomisk eller følelsesmæssig tryghed, kan aftaler indgås, især fordi det lykkes dig at genskabe forbindelsen til folk i familien, som hjælper med at stabilisere situationen efter en forvirrende periode.

Midten af ??december bringer en masse dynamisk udvikling på det økonomiske område, og du kan muligvis genvinde nogle tidligere tab. Rejser og udenlandske kontakter er på dagsordenen, og du vil kæmpe for det, du mener er rigtigt. Partnere kan gå gennem en periode med desorientering på dette tidspunkt, og deres dømmekraft kan være forkert, så stol ikke på, at de træffer vigtige økonomiske beslutninger. Især børn fremkalder et behov for at være for ekstravagant.

I dagene op til jul kan der være mange lokale rejser, og det er et ideelt tidspunkt at komme i forbindelse med familiemedlemmer, som du ikke har set i et stykke tid. Perioden op til det nye år vil sandsynligvis fremkalde erindringer og nogle ret intense diskussioner. For dig er det en vigtig selvopdagelsesproces at grave minder frem fra fortiden, og du oplever sikkert, at mange hemmeligheder dukker op til overfladen i denne tid.

Dagens Horoskop