Horoskop for Skytte

22. nov - 20. dec

Månedshoroskop, december 2022

December måned begynder med, at Månen er i konjunktion med Neptun og Jupiter, din tegnhersker, og fremhæver en situation derhjemme, som absorberer din opmærksomhed. Kreative ideer og promoverende tiltag er sat i bero indtil jul, og familielivet er der, hvor fokus skal være.

Der sker meget, når december begynder, især hvad angår kærlighed og romantik, måske i dit eget liv, eller måske hos børn eller venner, du er tæt på. I sidste ende er folk afhængige af, hvad du tænker, men klarhed føles uopnåelig i begyndelsen af ??december. Det er meget let for folk at komme på afveje på grund af urealistiske forventninger, og der kan være en kløft, der adskiller mennesker, der ønsker at være sammen. Hvis du har en partner, så kan de være overafhængige og alligevel overmodige på en eller anden måde, og der er en tendens til at være uenige om trivielle forhold.

Den 21. december vender din tegnhersker Jupiter tilbage til Vædderens tegn, hvilket betyder, at du genvinder din dynamik og er i stand til at fokusere på personlig kreativitet og uafhængighed, og frigøre dig selv fra familieforhold, som skal snarere accepteres fremfor at løses. Du føler dig i et ekstravagant humør over julen, men en vis økonomisk tilbageholdenhed tilrådes.

Dagens Horoskop