Horoskop for Skytte

22. nov - 20. dec

Månedshoroskop, juli 2021

I øjeblikket er din tegnhersker, Jupiter, i Fiskene, hvilket vækker en stor vækst i dit følelsesmæssige liv, især når det gælder familie begivenheder. Det er lidt som at blæse luft i en ballon som vokser til maksimum, så lukker du luften ud, for Jupiter bevæger sig retrograd og ud af Fiskene i slutningen af juli. Derfor er denne måned ret magisk omend midlertidig. Du vil sætte familieplaner på hold, for at samle dem op igen i slutningen af året, og du oplever måske også at du bevæger dig baglæns og forlæns mellem lokationer.

Der er stort fokus på at udvide dine horisonter gennem studier eller internationale kontakter – især hvis der er involveret et romantisk element. F.eks. bliver børn måske gift eller inviterer dig på en rejse. I hvert fald er midten af juli et godt tidspunkt til social udstrækning og rejser i kærlighedens navn.

Der er vigtige begivenheder i løbet af den sidste uge af juli. Det er stadig et godt tidspunkt til rejser, men der er også en vigtig udvikling på jobbet. Nye associerede ankommer, hvilket giver dig en pause til at tænke. Det er en tid, hvor du ønsker at gå tilbage til et ufærdigt projekt, frem for at fortsætte med en plan i forbindelse med hjem eller karriere, for hvilket tiden ikke er helt moden.

Dagens Horoskop