Horoskop for Stenbuk

21. dec - 19. jan

Månedshoroskop, december 2022

Når december begynder, udstråler du en stille selvtillid, som er baseret på, at mange mennesker på arbejdet eller i din gruppe bruger dig for at få råd og stabilitet i en ret forvirrende og ustabil periode. Information, der kommer din vej, kan være urealistisk eller vildledende, og du er nødt til at håndtere mennesker, der oplever, at deres håb og drømme glider mellem fingrene. Du kan godt være vidne til mindst én kontorromance eller give ørenlyd til folk, der klager over ulykkelig kærlighed.

Tingene ændrer sig afgørende efter den første uge i måneden, og det er et tidspunkt, hvor folk træder ind i din indflydelsessfære, hvilket kan være meget nyttigt. Jo flere personer der støtter din dagsorden, jo mere kan der opnås. Da julen er på vej, har børn og familiemedlemmer, såvel som professionelle medarbejdere, tendens til at samles, hvor du tilfældigvis er, hvilket giver en spændende og omgængelig måned.

Livet bliver endnu mere travlt, når julen kommer, og en nymåne i dit tegn den 23. fremkalder en stærk trang til at gøre noget radikalt, som vil påvirke dit familieliv. Julen kan betyde rejser eller genkomsten af ??et karismatisk individ, som dukker op. I kan lave store planer sammen.

Dagens Horoskop