Horoskop for Vægt

23. sep - 22. okt

Månedshoroskop, oktober 2021

Nymånen støder til Mars i dit tegn og tænder en ild i dit privatliv den 6. oktober, hvilket inspirerer dig til at trække dig ud af svære omstændigheder og tage nye initiativer til at realisere din egen dagsorden. Det kan også være en tid hvor partnere er kraftfulde omkring hvad de ønsker, eller hvor en tidligere situation bliver diskuteret og løst. Starten af oktober er en tid, hvor både du og en partnere ikke er i en stærk position og jo mere I hjælper hinanden, jo bedre går tingene.

Lige efter nymånen bevæger din tegnhersker, Venus, sig ud af Skorpionen, hvor den har fremhævet selvværdi problemer og ind i Skytten, og dette varsler en optimistisk periode, som er særlig god til at rejse, uddannelse og kommunikation. Der er en form for personligt vendepunkt midt i oktober, hvor en fantastisk forbindelse til en intelligent og kultiveret person giver dig adgang til lige den viden du havde brug for at få – Måske er der et rendezvous på det tidspunkt.

Oktober er en udmærket måned for kommunikation og til at være opsøgende og også til at at arbejde med større grupper mennesker på kreative eller sociale projekter. Ved at gennemse planer og at stryge rynkerne ud kan der opnås stor succes, både når det gælder at få dine ideer ud og i forbindelse med romantik eller børn.

Dagens Horoskop