Horoskop for Vandmand

20. jan - 18. feb

Månedshoroskop, januar 2021

OK. Din tid er kommet. Med den historiske konjunktion af Saturn og Jupiter på nul grader i Vandbæreren lige før jul, er året 2021 markeret som et af de bedste år i dit liv. Du går fra selvisolation og ubemærkethed og er besluttet på at sætte dit personlige mærke på livet.

Du kan forvente at blive involveret i store grupper, som er forpligtet til egalitære projekter, sociale forandringer og en bevægelse der vil skabe et bedre samfund. En plan former sig på forvirringen fra fortiden og denne gang har du venner og indflydelsesrige mennesker, som helhjertede bakker dig op. Det du starter nu, vil få et langt liv og vil gøre verden til et bedre sted.

I starten af januar vil planeten for ideer og kommunikation, Merkur, gå ind i dit tegn, hvor den senere vil gå retrograd, hvilket betyder at den bliver i Vandbæreren og gentagne gange møder Jupiter. Det er opskriften på succes – uddannelsesmæssigt, i forretninger, med børn og endda i kærlighed. Det som starter tilsyneladende ubetydeligt, bliver genbesøgt igen og igen og vil danne rødder. Du har al mulig grund til at håbe, at alle kreative projekter vil bære frugt, så hold kommunikationslinjerne åbne!

Dagens Horoskop