Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

DR-løve springer ud som skuespiller

Coolshop-stifteren Jacob Risgaard kan opleves i biograferne i rollen som sig selv i komediefilmen "Bytte bytte baby", der får premiere til januar.

Coolshop-stifteren Jacob Risgaard kan opleves i biograferne i rollen som sig selv i komediefilmen "Bytte bytte baby", der får premiere til januar.
Vi er allerede vant til at se den danske iværksætter være knivskarp, når han foran kameraet jonglerer rundt med millioner og investere i gode ideer og lovende virksomheder. Men den seneste tid er ‘Løvens Hule’-optagelserne ikke de eneste, 44-årige Jesper Buch har spillet en vigtig rolle i

KØBENHAVN: Han er kendt for at jonglere med millioner, når han i DR's bedste sendetid investerer i virksomheder i programmet "Løvens hule".

Men til januar er det ikke kun tv-skærmen, men også biograflærredet, Jacob Risgaard kan opleves på.

Den 45-årige Coolshop-stifter skal nemlig spille med i komediefilmen "Bytte bytte baby".

Det afslører han i et opslag på Instagram.

- I dag får jeg sat et kæmpe X på min Bucket-liste, skriver han på Instagram, hvor han er fanget i kameralinsen under optagelserne til filmen.

Jacob Risgaards rolle i komedien er ganske særlig. Det er nemlig en såkaldt cameo-rolle, hvilket betyder, at han skal spille sig selv. Noget, der giver løven ro i maven.

- Heldigvis skal jeg kun spille mig selv, så det kan jeg med nød og næppe finde ud af, slutter han på Instagram.

Komedien "Bytte bytte baby" handler om, at to par får forbyttet deres befrugtede æg, da de får hjælp til at blive gravide på en fertilitetsklinik. Da begge par bliver gravide, står de midt i et dilemma, som de i fællesskab må forsøge at løse.

Blandt de medvirkende i filmen er Rita-skuespilleren Mille Dinesen og Badehotellet-stjernen Lars Ranthe.

Coolshop-stifteren kan formentligt få gode råd af sin løve-kollega Jesper Buch til, hvordan man spiller cameo.

Jesper Buch har nemlig tidligere prøvet kræfter med skuespillet, da han spillede rollen som sig selv i den nyeste Klovn-film "Klovn the Final" fra 2020.

Jacob Risgaard kan opleves i rollen som sig selv i de danske biografer fra den 26. januar 2023, hvor filmen "Bytte bytte baby" får premiere.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.