Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Lampard advarer mod at undervurdere nedrykkede Watford

Everton må ikke undervurdere Watford, der allerede er rykket ned, lyder advarsel fra manager Frank Lampard.

Everton må ikke undervurdere Watford, der allerede er rykket ned, lyder advarsel fra manager Frank Lampard.
Søndag vandt Everton 2-1 over Leicester i Premier League. Med sejren har Everton hentet ti point i de seneste fem kampe, hvilket er den bedste stime siden starten af sæsonen.

KØBENHAVN: Det er ikke meget, der er gået Evertons vej i indeværende sæson.

Med 35 point i 34 kampe er den ellers pengestærke klub i overhængende fare for nedrykning. Blot ét point adskiller Everton og Leeds, som ligger under nedrykningsstregen. Everton har dog spillet en kamp færre end Leeds.

Men faren for at ryge ud af Premier League er reel.

Everton-manager Frank Lampard advarer da også sine spillere mod at tage let på onsdagens kamp mod Watford, selv om Watford med blot 22 point er sikker nedrykker og mest har æren at spille for.

- Mit eneste budskab nu er, at vi skal have afsluttet det her ordentligt, selv om det er en hård opgave. Vi er nødt til at være forberedt på alt.

- At undervurdere Watford, fordi klubben rykker ned, er den største risiko, vi kan løbe. Alle kampe i Premier League er hårde. Specielt på udebane. Det øjeblik, hvor du tror, du er i sikkerhed, bliver det farligt, siger Frank Lampard på et pressemøde tirsdag.

Søndag vandt Everton 2-1 over Leicester. Med sejren har Everton hentet ti point i løbet af de seneste fem kampe, hvilket er den bedste stime siden starten af sæsonen.

Med genfunden momentum og en kamp mere at spille end nedrykningsrivalerne Burnley og Leeds ser det ud til, at Everton kan se frem til endnu en sæson i den bedste engelske række.

Men spillerne må ikke tro, at overlevelsen er i hus. Everton skal derimod tage ved lære og forsøge at holde fast i det, der på det seneste har fungeret, mener Frank Lampard.

- Det er et skridt fremad, men bare fordi vi får et godt resultat, betyder det ikke, at vi får et mere. Det vigtige er at forstå, hvorfor vi fik resultatet. Holdet var sammen om opgaven under hele kampen, kæmpede for hver en chance og stod solidt i forsvaret.

- Det er det, der giver gode resultater på udebane, men at blive ved med at gøre det, det er er den helt store udfordring, siger han.

Everton møder Watford på udebane onsdag klokken 20.45.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.